Kampeerterrein
Don't be afraid of being different,

be afraid of being the same

as everyone else...

Kampeerterrein


In de maanden juli en augustus stellen wij onze wei als kampeerterrein open voor jeugdgroepen als locatie voor een kamp, weekend of werkweek.


Het boeken van ons kampeerterrein verloopt via een boekingscentrale


Kampeerterrein De Zolderhoeve is een prachtig gelegen en schaduwrijke kampeerweide in een bosrijke omgeving. De weide is erg rustig gelegen (bijna geen autoverkeer) aan de rand van het bos, is volledig omheind en heeft aansluiting van elektriciteit en water. 


In samenspraak met de uitbater worden een aantal toiletten geplaatst. Douches kunnen zelf gebouwd worden. Kleinere groepen tot 50 personen krijgen een aangepaste prijs.


In de nabije omgeving zijn er heel wat recreatiemogelijkheden:


Openluchtzwembad: http://www.zwembadtsoetedal.be/


We zijn op wandelafstand (1,2 km) gelegen van http://www.lieteberg.be/ waar ze een openluchtzwembad hebben en een blotevoetenpad. Er vertrekken daar ook meerdere bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. 


Bij regenweer is er het binnenzwembad van Park Landal op 1,5 km wandelen https://www.landal.be/parken/mooi-zutendaal/op-en-rond-het-park/zwemmen


Extra activiteiten in dit park https://www.landal.be/parken/mooi-zutendaal/op-en-rond-het-park/sport-en-spel 


En voor de kleinsten https://www.landal.be/parken/mooi-zutendaal/op-en-rond-het-park/kids© 2014 | De Zolderhoeve | Zolderstraat 23 - 3510 Kermt | 0474 65 71 01 | info@dezolderhoeve.be

BTW nummer BE0 892 813 239

Ziet u geen menubalk op deze pagina, klik dan H I E R