Over ons

 

 

 

Don't be afraid of being different,

be afraid of being the same

as everyone else...

© 2014 | De Zolderhoeve | Zolderstraat 23 - 3510 Kermt | 0474 65 71 01 | info@dezolderhoeve.be

BTW nummer BE0 892 813 239

Ziet u geen menubalk op deze pagina, klik dan H I E R

 

Wij zijn Cindy en Luc, beiden grote dierenliefhebbers. Toen we het geluk hadden een hoeve te kunnen kopen met een groot weiland erbij, konden we eindelijk onze droom waarmaken: een kleinschalig, familiaal en natuurlijk paardenpension. Een plek waar paarden op een natuurlijke manier, in kuddeverband, met kwalitatief ruwvoer ter beschikking en met dagelijkse persoonlijke aandacht kunnen leven en spelen.

 

Iedereen met een hart voor paarden is welkom. Elk paard is welkom.

  • Heb je een paardje dat nog te jong is om op te leren? Zet het in een gevarieerde kudde van alle leeftijden en de paarden doen al het grootste voorbereidende werk voor jou op gebied van respect en gehoorzaamheid.
  • Heb je een paardje dat op pensioen is en waar je een leuke gezellige plek voor zoekt?
  • Ben je een recreatieruiter op zoek naar een pension met gelijkgezinden vanwaar je samen buitenritten kan maken in een groene omgeving?
  • Heb je weinig tijd voor je paard maar heb je er toch graag persoonlijke aandacht voor?

 

Dan zijn jullie heel erg welkom op De Zolderhoeve. Contacteer ons en bespreek gerust de mogelijkheden.

 

Een nieuw paard brengt onvermijdelijk onrust in de bestaande kudde. Daarom kiezen we ervoor om dit niet te veroorzaken voor een korte periode. Je kan je paard dus niet enkel voor een paar weken/maanden bij ons stallen.

 

Cindy

Als jong meisje droomde ik al van een 'paardenranch'. "Hoe kom je daar nu bij" vroegen mijn ouders, geen idee maar diep vanbinnen voelde ik me zo verbonden met deze prachtige dieren dat ik wist dat het er ooit van zou komen.

Ik ben heel erg blij dat we nu na zoveel jaren de Zolderhoeve kunnen opstarten, een plek waar het paard centraal staat .

 

Droom je leven , leef je droom!

Luc

Nooit had ik gedacht een vriendin te vinden met zo een grote liefde voor paarden en dieren. Gelukkig voor haar is mijn hobby bouwen bouwen en nog eens bouwen. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met Cindy onze hoeve te zien uitgroeien tot een prachtig paardenpension opgevuld met gelukkige gezonde paarden en andere dieren.

 

Voor een klusje groot of klein op het terrein, moet je bij de Luc zijn!